- Gerrard er fantastisk

Raul Meireles mener Steven Gerrard, Michael Essien og Andres Iniesta er de tre beste motspillerne han har brynet seg på. Nå er han bare glad for å være lagkamerat med scouseren.

Portugiseren fikk matche seg mot Liverpool-kapteinen i sin tid som Porto-spiller. Det møtet har ikke gått i glemmeboka hos midtbanespilleren.

- Jeg har lenge hevdet at Gerrard er en av de tre beste midtbanespillerne i europeisk fotball. Gerrard, Chelseas Michael Essien og Barcelonas Andres Iniesta er de tre vanskeligste motspillerne jeg har støtt på opp gjennom årene. Nå er jeg Gerrards lagkamerat. Jeg tror vi skal fungere godt sammen, uttaler Meireles til LFC Weekly.

Meireles spilte i mange år for Porto i sin hjemby, og vet hvor tøft det kan være å representere sin lokale klubb, slik som Gerrard gjør.

- Jeg har sympati med karer som Steven Gerrard og Jamie Carragher. De spiller for den største klubben i sin hjemby, akkurat slik som jeg gjorde tidligere. Det fører til at de blir satt under ekstra press. Et press det kan være vanskelig å håndtere når ting butter i mot. Lokale spillere får som regel føle supporternes frustrasjoner mer på kroppen.