- Gerrard har aldri sagt at han vil til Madrid

Den spanske journalisten Guillem Balague tilbakeviser påstander om at han skal ha skrevet at Steven Gerrard er på vei til Real Madrid. Tvert i mot hevder Balague at Gerrard ikke kommer til å tvinge Liverpool til å selge ham.

- Jeg ønsker å være klinkende klar på dette: Jeg har aldri skrevet noe sted at Steven Gerrard er på vei til Real Madrid, skriver Balague på sin offisielle nettside.

- Jeg har sitert Jose Mourinho på at han ville elske å bringe Gerrard til Madrid. Det er det eneste. Det er åpenbart at Mourinho liker Liverpool-spilleren, og betrakter ham som en back up-plan for De Rossi, som han ikke tror han klarer å lure til Real.

Spansk presse rapporterte i helgen at Gerrard har fortalt Rafa Benitez at han ønsker å spille i Real Madrid. Dette tilbakeviser Balague.

- Steven Gerrard har ikke sagt til noen at han ønsker en overgang til Real Madrid, og han har ingen intensjoner om å tvinge Liverpool til å selge ham. Gerrards fremtid blir avklart etter VM i Sør-Afrika. For øyeblikket fokuserer han kun på VM, og uansett hva enkelte skriver, så har han ikke tatt noen avgjørelse.