- Gerrard har sagt han vil gå

Real Madrid er kjent for å bruke den spanske sportsavisen Marca når de skal hente inn sommerens forsterkninger, og i dag skriver de at Stevie har sagt han vil forlate LFC. Eks-manager med tro på Gerrard som kaptein. Nye managere linkes - overraskende navn.

José Mourinho skal ha gjort Steven Gerrard som sitt hovedmål på overgangsmarkedet for sommeren, og når en spansk storklubb ønsker seg en spiller bruker de media og sine aviser for alt det er verdt. Alle røde husker hvordan den spanske sportsavisen Marca ble brukt med Alvaro Arbeloa og Xabi Alonso i fjor sommer, og dag er det Steven Gerrard som pryder forsiden på avisen.

Marca skal ha hatt en spørreundersøkelse, der 63% av alle de 37.000 deltakende skal ha sagt at de ønsker seg Liverpool-kaptein Steven Gerrard til neste sesong. José Mourinho skal ha sagt at spillerens fysikk, engelske karakter og internasjonale erfaring vil gjøre han til den perfekte mannen å ha på midtbanen. Avisen skriver videre at Stevie skal ha sagt at han ønsker å avslutte karrieren sin i Madrid, og at han elsker å feriere i Spania.

Houller tror på Gerrard
Tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier har stor tro på at hans tidligere elev vil bli en fin landslagskaptein, etter at Rio Ferdinand ble skadet og Steven Gerrard gitt kapteinsbindet.

- Jeg er glad på Steven sine vegne. Det er en god belønning å få være kaptein for England. Han må være veldig glad. Han er en vinner, og vil ønske å drive dem fremover. Han gir aldri opp. Han leder med eksempel, og gir mye fysisk og psykisk energi til seg selv og til laget. Spillet hans bør være enda bedre i sommer. Han liker ansvar, og han liker når folk stoler på han, sier Houllier til Liverpoolfc.tv.

Nye managere linkes
Det går ikke en time uten at de røde linkes til en ny manager, etter at Rafa Benítez tidligere denne uken forsvant ut dørene på Anfield. I dag er det to noe overraskende navn som blir satt i forbindelse med klubben.

Den første er Italia-sjef Marcelo Lippi. Det er allerede klart at fotball-VM vinneren fra 2006 overlater det italienske landslaget til Cesare Prandelli etter VM i Sør-Afrika, og Lippi skal tidligere ha uttalt at han gjerne vil lede en Premier League-klubb. Gazzetta dello Sport skriver i dag at det er akkurat en type som Marcelo Lippi Liverpools amerikanske eiere er på jakt etter.

Den andre mannen som blir linket er noe mer overraskende. Sunday Express hevder nemlig at David Moyes er mannen Liverpool vil ha som ny manager. Vi anbefaler å ta begge disse ryktene med en del klyper salt.