- Gi Dalglish sjansen

Phil Thompson mener at Liverpool FC bør gi Kenny Dalglish managerjobben i hvert fall frem til en permanent løsning er funnet. Flere kandidater linkes til jobben. Det sto mellom Benítez eller Gerrard, hevder Jamie Redknapp.

Kenny Dalglish og Christian Purslow har fått i oppgave å finne Liverpools neste manager. Tidligere assistentmanager Phil Thompson jobbet som reservelagstrener under Kenny Dalglish sent på 80-tallet, og mener nettopp skotten bør være en ideell erstatter for Rafael Benítez.
- Kanskje det logiske er at Kenny Dalglish tar kontroll, uttaler Phil Thompson til The Times.

- Han ville gjøre en flott jobb. Det ville gi en følelse av stabilitet i klubben. Kanskje Kenny ikke ønsker den. Om han gjør det, vet jeg ikke. Han besitter fortsatt lidenskapen, men bare han kan svare på om han ønsker den.

- Han er ambassadør for klubb, og det ville være en god overgang gjennom den nåværende krisen vi befinner oss.

- Vi trenger noe positivt. Kanskje det ville bli positivt med Kenny og ville forene alle, og jeg mener alle supporterne, kanskje frem til klubben blir solgt. Et par sikre hender som det heter.

På spørsmål om eventuelt andre kandidater: - Hvis ikke Kenny, så ville du sannsynligvis lete i nærheten her hjemme, med Roy Hodgson, Mark Hughes og Martin O’Neill som ville se det som en flott utfordring og noe å ha på sin CV. Klubben må ta sin tid og få denne avgjørelsen riktig.

Thompson mener at klubben burde ha agert langt tidligere, ikke nesten en måned etter sesongslutt.
- Jeg sa at dette skulle vært ordnet etter Hull-kampen. Hvis Rafa skulle fortsette som manager, intet problem, men fortell oss slik at klubben i det minste kunne ta seg videre og Rafa kunne få se på målsettinger og spillere han ville hente og kvitte seg med.

Tidligere Liverpool-forsvarer Mark Lawrenson tror også Dalglish ville være det ideelle valget til å erstatte Benítez på midlertidig basis.
- Jeg ville trodd Kenny ville være tungt involvert, og ikke bare i valg av manager, men en som kan holde fortet i mellomtiden, uttaler Lawrenson.

Jamie Redknapp mener at Steven Gerrard ville ha forlatt Liverpool i sommer om ikke Rafael Benítez hadde gjort det.
- Dette er en avgjørelse som mange har blitt overrasket over, men de måtte reagere. De måtte agere raskt. Etter min mening er det den korrekte avgjørelsen, uttaler Redknapp, nær venn av Steven Gerrard.

- Når man får en situasjon der det snakkes om at Gerrard drar til Real Madrid fordi han ikke er fornøyd med manageren, og det er et valg mellom Benítez eller Gerrard, så må det bli Gerrard hver eneste gang. Han er viktig for alt Liverpool håper å oppnå i fremtiden.

The Guardian hevder at Roy Hodgson og Martin O’Neill er de to som står øverst på Liverpools ønskeliste. The Times og Liverpool Daily Post anser også Kenny Dalglish, Mark Hughes, Guus Hiddink som mulige kandidater. Sistnevnte har imidlertid skrevet kontrakt med Tyrkias fotballforbund om å bli deres landslagssjef etter VM. Daily Mirror nevner eksklusivt at Tottenham-manager Harry Redknapp er i søkelyset, mens spanske AS linker den tidligere Real Madrid-treneren Manuell Pellegrini til den ledige jobben på Anfield.