- Glad for spansk velvilje

Roy Hodgson ser positivt på at Fernando Torres ikke ble benyttet for Spania i gårsdagens landskamp, og at han nå kan komme i stadig bedre form. Hleb ute for Birmingham.

Fernando behøver mer tid
Roy Hodgson ga før landslagsoppholdet lyd for at Fernando Torres ville ha bedre av å være på Merseyside og trene med Liverpools stab heller enn å reise til Liechtenstein og Argentina. Liverpools nr.9 ble ikke uventet med Spania, hvor han scoret to mål og spilte om lag en time mot Liechtenstein, mens han ble værende på benken da hans landslagskamerater tapte 4-1 i Buenos Aires.

- Vi snakket med de spanske trenerne og de sa at det ikke ville være mulig for ham å avstå fra den turen, sier Hodgson til liverpoolfc.tv om den lange reisen til Argentina. – Hvis han hadde blitt hjemme ville flere andre av de store navnene kanskje også ønsket å ha stått av.

- De følte seg forpliktet til å ha med alle spillerne, men heldigvis lyttet de på mitt ønske om ikke å la han spille for mye. Det faktum at han ikke deltok i kampen vil forhåpentligvis bety at han kommer tilbake i en bra forfatning og vil isteden være i stand til å arbeide med oss.

- Det er et godt tegn, fortsetter Roy Hodgson om det faktum at Torres besørget to nettkjenninger i Spanias første EM-kamp. – Han er en målscorer, han er en kvalitetsspiller og det er en vi er desperate etter å beholde i klubben.

- Hvis vi skal ha en god sesong er vi nødvendig av å ha folk som ham. Han vil behøve mer tid før han blir helt i form igjen etter sin skade, men han arbeider veldig hardt, han har et veldig bra forhold til vårt medisinske apparat og jeg stoler på at de sammen vil foreta de rette avgjørelsene.


Hleb ikke med mot LFC
Birminghams nyinnkjøpte Alexander Hleb vil ikke være aktuell for spill mot Liverpool på søndag, etter at hviterusseren pådro seg en skade i leggen med sitt landslag denne uka.