- God andreomgang

Roy Hogson var fornøyd med Liverpools andreomgang på Old Trafford i dag, og mente at hans lag var uheldige som tapte kampen 3-2. Alex Ferguson mener at linjemannen skapte Liverpools sjanser. Benitez slår tilbake mot Ferguson.

- Jeg synes vårt spill i andre omgang var bra, og vi fortjente å komme inn i kampen igjen. Jeg synes vi var litt uheldige som ble liggende under 2-0 på det tidspunkt vi gjorde det, og det var en tøff opplevelse å få en så sen scoring i mot oss, uttalte Hodgson til Sky Sports etter kampslutt.

- Vi er skuffet, men jeg synes vi gjorde et hederlig forsøk på komme tilbake i kampen i annen omgang. Hadde vi beholdt roen bedre mot slutten, kunne vi kanskje ha holdt 2-2 ut kampen.

- I første omgang synes jeg ikke angriperne fikk særlig mange baller de kunne jobbe med. Det skyldtes godt forsvarsspill mer enn noe annet. Men så åpnet kampen seg opp, og det var mer spennende for fansen i andre omgang.

Fernando Torres skaffet både straffesparket og frisparket som Steven Gerrard gjorde Liverpools mål fra.

- Fernando trenger fortsatt flere kamper, mer tid og mer trening. Men vi vil få meget god bruk for ham resten sesongen, avsluttet Hodgson.

Ferguson forbannet på linjemannen
Manchester United-manager Alex Ferguson mener at det kun var linjemannen som skapte sjanser for Liverpool.

- Først tenkte jeg til meg selv at vi kom til å score 10, og så stod det plutselig 2-2. Det var et forferdelig resultat på det tidspunkt, men til slutt fikk vi et godt resultat. Liverpool skapte ingenting, og var avhengige av avgjørelser fra linjemannen for å komme tilbake i kampen, er den smått utrolige kommentaren fra skotten.

- Edwin van der Sar måtte ikke gjøre en eneste redning, Paul Scholes kontrollerte midtbanen, og vi var farlige på topp med Dimitar og Nani. Jeg kunne ikke se oss tape kampen.

Dimitar Berbatov ble den første United-spilleren til å score hat-trick mot Liverpool på over 60 år.

- 2-0 scoringen var et uventet, overraskende forsøk. Det er ikke mange slike som går inn, men heldigvis gjorde denne det. Berbatov ble sterkt kritisert i media forrige sesong. Det hender når vi kjøper noen for masse penger, slik er verden.

Benitez svarer på Fergusons kritikk
United-manager Ferguson benyttet dagene i forkant av dagens kamp til å lange ut mot tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez. Nå har spanjolen svart på kritikken.

- Jeg er oppriktig overrasket over at en rutinert og betydningsfull manager som ham sa ting som dette, og snakket så mye om meg, tatt i betraktning at jeg har vært i Italia i tre måneder, sier Benitez i en uttalelse til Inter Milans offisielle webside.

- Jeg har kun en ting å tillegge, og det er at Liverpools supportere kjenner historien og vet hva som er sant. De vet også at det er lett å innta rollen som overdommer når du har sittet med makten i 24 år, legger han til.