- God forestilling

John McMahon var fornøyd med sitt unge mannskap etter 2-1-seieren mot Sunderland i Hetton-Le-Hole. Trekker frem Dean Bouzanis, Suso, David Amoo og Michael Ngoo.

Liverpools reservelag vant 2-1 borte mot Sunderland. Michael Ngoo og Victor Palsson var sist av Liverpools spillere på ballen ved scoringene, men begge vil nok i ettertid bli kreditert som selvmål. Spilleforholdene var elendige med et kraftig regnvær i store deler av 1.omgang.
- Det var en god seier for oss. Det var en veldig tøff kamp i fryktelige forhold, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- På et tidspunkt trodde jeg dommeren ville stoppe kampen, men takk og lov så holdt han den gående. Guttene jobbet meget hard.

- Suso gjorde det bra i en ny sentral midtbanerolle. Han sto for to gode avleveringer fra dødballer og det ga oss scoringene våre.

- Jeg ba spillerne i pausen om å holde tett bakover og ikke gi bort dumme cornere og frispark, og selvsagt fungerte min inspirerende pauseprat bra da de scoret og kom tilbake i kampen! Vi viste god viljestyrke ved å slå tilbake. Det var en god forestilling fra guttene.

- Michael Ngoo og David Amoo jobbet hardt helt fremme. De jobbet godt for oss. Det er mye å være fornøyd med. Dette var en god kamp for deres utvikling.

Dean Bouzanis reddet mesterlig ved flere anledninger. Australieren spilte sin første kamp fra start denne sesongen
- Dean hadde noen fantatisk redninger. Han var fattet og organiserte forsvaret bra. Han har gjort det bra på trening. Han har jobbet hardt med Mike Kelly og John Achterberg, avslutter McMahon.