- God plassering kan lokke spillere hit

Rafael Benítez mener at en god sesonginnspurt vil være viktig for å gjøre Liverpool attraktiv for mulige transfermål til sommeren. Nåværende spillere interessert i fortsette i klubben.

Rafael Benítez tror det er viktig å havne på 4.plass i Premier League og vinne Europa League for lettere å kunne overbevise spillere om  signere for Anfield-klubben.

- Spillere ønsker å vinne trofeer og ende blant de fire beste, uttaler Rafael Benítez, som allerede har avtalt en pre-kontrakt med Standard Liege-spissen Milan Jovanovic.

- Spillerne vet at det er viktig å prestere nå for fremtiden. De ønsker å bli her, så jeg tror det vil være greit.

- Vi er nå i en situasjon der vi må komme oss videre og prøve å få det beste ut av hver spiller. Det er ikke lett å holde seg på et meget godt nivå i løpet av en sesong.

- Det viktigste er at vi har noen spillere på vei tilbake fra skade. Hvis de holder sammen og kjemper sammen, er jeg sikker på at vi skal gjøre det meget bra.

- Dette er en stor klubb. Hvis vi kan avansere i Europa League og ende blant de fire beste, vil mange andre spiller tenke på om de vil komme hit eller bli der de her.