- God samtale med Benítez

Ryan Babel er klar for å få Liverpool-karrieren på rett kjøl. Han skal forsøke å være tålmodig, jobbe hardt og gjøre sitt beste. Lagets forsvarsspill har lagt grunnlaget for bedre resultater i det siste.

Ryan Babel virket å være på vei bort i januar, spesielt etter at han ble vraket fra troppen til oppgjøret mot Stoke. Nederlenderen lot sin frustrasjon komme til uttrykk på Twitter, og som følge av det ble han bøtelagt to ukelønner.

Etter samtaler med Rafael Benítez håper 23-åringen å få fart på Liverpool-karrieren igjen. Mot Manchester City i helgen var han tilbake i startoppstillingen for første gang siden møtet med City i november. Han har kun fullført 90 minutter ved én anledning denne sesongen.
- Jeg har hatt en god samtale med manageren, og jeg vet hva jeg må gjøre, uttaler Babel til Liverpool Echo.

- Det er hva jeg kommer til å konsentrere meg om. Jeg må forsøke å være tålmodig, fortsette å jobbe hardt og gjøre mitt beste.

Babel er en del av troppen som i dag setter kursen for Romania. I morgen venter kamp mot Unirea Urziceni i Bucuresti.
- Unirea er kanskje ikke et velkjent lag, men det faktum at de spiller i Europa på dette nivået viser at de er et godt lag. Jeg tror det handler om hvordan man forbereder seg. Så lenge vi gjør det bør vi klare oss fint.

- I Liverpool forsøker vi å vinne hvert trofé det er mulig å gå for. I øyeblikket er det bare Europa League. Så vi kommer definitivt til å forsøke å vinne trofeet.

Babel innrømmer at det har vært en frustrerende sesong or Liverpool, men at forsvarset skal ta stor del av æren for forbedrede resultater i det siste.

- Jeg synes det har vært noen ganger vi har vært uheldige. Vi har hatt et par kamper der vi har jobbet veldig hardt og har fortjent å vinne, men så har vi gitt bort et mål på slutten og endt opp med uavgjort eller tap.

- Vi har spilt nok kamper hvor vi har fortjent å vinne, men resultatet har ikke gått vår vei.

- Vi har definitivt forbedret oss de seneste ukene, med mange "clean sheets". Forsvaret har vært grunnlaget for våre bedre resultater.

- Langsomt gir det mer selvtillit. Det er noe vi må forsøke å holde tak i, og forhåpentligvis kan vi være positive når vi ser fremover.