- Han bør få en varm velkomst

Steven Gerrard forventer at Gerard Houllier vil få en varm velkomst når han i kveld returnerer til Anfield for første gang som manager for ny klubb. Liverpoolkapteinen gleder seg til å møte Manchester United i FA cupen

Steven Gerrard er fremdeles en uke unna å gjøre sitt comeback, men vil være tilstede på Anfield i kveld og gi sin gamlesjef en varm velkomst fra tribunen. Gerard Houllier er tilbake på Anfield som manager for første gang siden han forlot klubben i 2004, og mannen Houllier gjorde til lagkaptein, og som har beholdt kapteinsbindet siden, håper The Kop gir franskmannen en varm velkomst.

- Jeg gleder meg til det. Dessverre så kan jeg ikke spille i kampen, men det er supert å se Gerard tilbake. Han gjorde en god jobb her, og jeg er sikker på at supporterne vil gi han en varm velkomst, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Dersom vi spiller slik som vi spilte i mesteparten av kampen mot Tottenham, har jeg tro på at vi vil vinne kampen.

Liverpool spiller borte mot Manchester United i FA-cupens tredje runde søndag 9. januar. Gerrard gleder seg til kampen.

- Det blir ikke større enn Liverpool mot Manchester United. Det finnes sikkert folk der ute som var misfornøyd med trekningen, men slik jeg ser det så vil du med seier mot Manchester United ha slått ut en av favorittene, og ha fjernet en stor konkurrent.

- Vi ble slått 3-2 i ligaen i år, men jeg synes vi spilte ganske bra. Dersom vi kan forbedre oss litt fra det, så er jeg sikker på at vi kan få et godt resultat.