- Han er en fantastisk spiller

Lucas Leiva forteller at hele Liverpool-troppen i Sveits er storfornøyd med signeringen av Joe Cole. Kjøp som dette har gitt alle et løft. Lucas forventet å være i VM-troppen, og håper komme med i 2014.

I går ble det klart at Joe Cole hadde signert en fireårskontrakt med Liverpool. Tidligere spillere har allerede vært ute og hyllet spillerforsterkningen - og også nåværende spillere er veldig fornøyd med hvem de har fått som ny lagkamerat. Lucas Leiva forteller fra treningsleiren i Sveits at hele troppen er glade for hvem som har blitt hentet inn.

- Dette er virkelig gode nyheter for oss. Han har mye erfaring, og jeg har stor tro på at han vil hjelpe oss mye. Jeg er sikker på at han vil hjelpe oss til å spille bra, og vise formen han viste så ofte for Chelsea. Han er en fantastisk spiller, og du kan bare se på hva han gjorde i Chelsea, sier Lucas til Liverpool Echo.

- Det er flott for våre supportere at en ny engelsk spiller kommer, og de vil like denne signeringen, slik vi gjør. Som spillere ønsker du alltid at klubben signerer spillere som dette. Du kan se at alle jobber veldig hardt for å få inn gode spillere, og dette viser det. Vi har fått inn Joe og Milano Jovanovic, som har vært veldig imponerende på trening. Vi håper dette betyr at vi får en bedre sesong i år enn i fjor.

Lucas Leiva kom ikke med i Dunga sin 23-mannstropp, og måtte se VM i Sør-Afrika på TV-skjermen.

- Jeg forventet å være i troppen. Jeg hadde vært med i alle troppene frem til mesterskapet, men når den viktigste ble tatt ut var jeg ute. Jeg drømmer fortsatt, og håper jeg kan spille i Brasil i 2014. Det virker som brasilianske FA ønsker at flere unge spillere skal bli involvert. Det vil være en ny trener, og alle sier jeg har en stor sjanse for komme tilbake i troppen. Jeg var lei meg, for jeg ønsket virkelig å reise, men kunne ikke.

- Jeg forsøkte å hvile. Det hadde vært en tøff sesong for oss, så jeg reiste hjem til Port Alegre, var med familien min og bare slappet av. Da jeg hørte nyheten om at Rafa forlot klubben ble jeg selvfølgelig urolig. Alle vet at Rafa hadde stor tro på meg. Han var veldig viktig for meg i klubben, og ga meg mye selvtillit. Han ga meg mye spilletid, noe som hjelpte meg. Jeg føler jeg hadde en god sesong og utviklet meg mye.

- Nå har vi en ny manager. Vi må bare være fokusert og se hvordan ting går. Den nye manageren liker å være involvert i treningene. Han snakker alltid, og ønsker å fokusere på de små detaljene. Det er en ny stil for meg. Jeg har ikke hatt så mange trenere i min karriere - dette er den min tredje. Du kan se hva han ønsker å gjøre, og om noen uker når alle spillerne er tilbake, vil det bli bedre.

- Forventningene forrige sesong var veldig høye, og alle pratet om titler - spesielt Premier League-tittelen. Nå har ting roet seg, og vi må vente å se hva som skjer, men føler oss trygg på at vi kan gjøre det bra. Vi har viktige kamper helt fra starten. Du har Europa League, FA-cupen, Carling Cup og ligaen. Som alltid vil vi gjøre vårt beste for å vinne et trofé. Jeg har ikke alltid hatt det like lett i de tre sesongene jeg har vært her. Jeg vil fortsette å være fokusert. Jeg ønsker bare å hjelpe laget, og må vise hva jeg kan for to managere - her og på landslaget. Alt som betyr noe er å igjen ha suksess med Liverpool, og jeg ønsker å bidra, avslutter Lucas.