- Han er en topp manager

Steven Gerrard er glad for å få Gérard Houllier tilbake i Premer League, og mener Aston Villa har fått tak i en topp manager. Kapteinen har mye respekt for mannen som ga han hans debut i den røde drakta.

I går ble det bekreftet at Gérard Houllier er tilbake i Premier League-sirkuset, og er ansatt som ny manager for Aston Villa etter Martin O'Neill. Franskmannen mistet jobben sin i Liverpool FC i 2004, og har vært desperat etter å få returnere. Steven Gerrard mener Villa har gjort en bra ansettelse.

- Jeg har fremdeles et ganske nært forhold til Gérard. Han ga meg sjansen på toppnivå, og jeg lærte veldig mye av han. Aston Villa har fått seg en veldig bra manager, og jeg er ikke overrasket over at Gérard er tilbake i Premier League, sier Liverpool-kapteinen til The Guardian.

- Jeg vet hvor mye han elsker fotball, og han har vært desperat etter å få komme tilbake til Premier League, så jeg er ikke overrasket. Det har heller ikke overrasket meg at Villa har vært interessert, fordi han er en topp manager.

- Vi hadde et utrolig år i 2001. Han kom til klubben og måtte forandre på veldig mye i Liverpool, og det er hva han er god på. Når han kommer inn, vet han hva han ønsker og vet hvordan han skaper et vinnerlag.

Houllier slet mye med helsa da han var manager i Liverpool. Gerrard tror ikke det vil bli noe problem for 63-åringen.

- Jeg tror ikke helsen blir et problem for Gérard. Jeg så han for noen dager siden på Carragher sin testimonial, og han så veldig frisk og rask ut. Jeg spurte han om han var interessert i jobben hos Aston Villa, og han bekreftet at han var det. Jeg tror ikke helsen blir noe problem, og han vil klare seg fint, avslutter Gerrard.