- Håper å avsløre Liverpools svakheter

Unirea-trener Roni Levy tar sikte på å utnytte Liverpools svakheter. Israeleren tror at hans rumenske lag kan reise hjem fra Merseyside med et godt utgangspunkt foran returkampen.

Levy ønsker revansje mot Liverpool, etter at han som trener for Maccabi Haifa ble utslått i Champions League-kvalifiseringen av Liverpool i 2007. Levy erstattet Dan Petrescu som Unirea-manager så sent som nyttårsaften, og leder sin nye klubb i Europa for aller første gang.

- Dette er en veldig viktig kamp for oss, sier 43-åringen til Press Association.

- Vi håper å kunne forsvare oss bra, og kanskje lykkes på kontringer. Klarer vi å utnytte deres svakheter på banen, kan vi kanskje score. Det ville ha vært flott, legger han til.

Unirea har ikke spilt offisiell kamp siden 14.desember, da den rumenske ligaen tok en to måneder lang vinterpause. Den siste uka har rumenerne trent i det nordvestlige England, og de spilte en treningskamp mot Conference North-laget Northwih Victoria på mandag. En kamp Unirea vant 1-0.

- Vi har hatt en pause i ligaspillet i Romania, så det blir vanskelig for oss i den første offisielle kampen etter dette avbrekket.

- Vi har gjort alt vi kan for å bli klare til kveldens kamp. Liverpool er en stor klubb, men vi håper på et godt resultat ettersom hjemmekampen i Bucharest er viktig for oss. På bortebane i Europa kan 0-0, eller til og med et 1-0 tap, være et godt resultat, avslutter Levy.