- Har ikke peiling på fotball

Rafael Benitez med klar melding til Liverpools direktører. Treneren til Steaua Bucuresti har trukket seg. Ny webside for rødt supportermagasin.

Piskeslag mot tidligere arbeidsgiver
Rafael Benitez har latt være å kommentere sitt avsluttede arbeidsforhold til Liverpool FC, etter seks år på Anfield, men greide ikke å dy seg da han ble spurt om sitt samarbeidsforhold til president Moratti i Inter.

- I det siste året hos Liverpool hadde jeg direktører som ikke visste noe om fotball og du kunne ikke snakke om fotball med dem, kunne Benitez berette uten å gjøre det mer klart hvem han tenkte på spesielt.

- Mitt forhold til president Moratti er godt, han er en mann som kan sin fotball.

Rafael Benitez har fått en bra start i Inter, hvor man med syv poeng på tre kamper kun er et plussmål fra tetplassen til Cesena i Serie A.


Dumitrescu har gitt seg
Steaua Bucuresti tapte 4-1 på Anfield forrige uke i Europa League, og etter et nytt skuffende resultat med 1-1 mot Astra Ploiesti sist helg vendte fansen seg mot trener Ilie Dumitrescu. Den tidligere storspilleren ble ansett for bare seks uker siden, men valgte å gå av umiddelbart som følge av kritikken.

- Jeg sier opp da jeg ikke kan være på et sted hvor jeg ikke er ønsket, begrunnet han avskjeden med. – Jeg synes ikke jeg fortjener denne behandlingen fra fansen.


Well Red på nett
Liverpool-magasinet Well Red har nå fått en ny webside, som man kommer til ved å klikke på denne linken og som vi gjerne anbefaler.