- Har ikke vært i forhandlinger med Cole

Roy Hodgson insisteter på at han ikke har vært i forhandlinger med Joe Cole om en overgang til Liverpool FC, etter at engelske bettingselskaper nå har stengt på spill for 28-åringens nye arbeidsgiver. Purslow tar seg av overganger. George Gillett er i Østerrike.

De røde har de siste ukene blitt linket kraftig til Joe Cole, og tidligere i dag stengte flere britiske bookmakere for spill på om Liverpool ble spillerens nye arbeidsgiver. Når Roy Hodgson i kveld ble konfrontert med ryktene, fortalte at han ikke har vært i forhandlinger med spilleren.

- Jeg er ingen gambler, så det er ikke min skyld at spill på dette har blitt stoppet. Jeg vet ikke en gang nok til å vite hva det vil si. Så vidt jeg vet er Joe Cole fremdeles en spiller som leter etter ny klubb, sier Hodgson til SkySports.

- Jeg vet at vi har blitt linket til han, og det er godt å vite at vi blir linket til spillere av hans kvalitet - men jeg har ingenting å rapportere på dette temaet. Jeg har ikke holdt noen forhandlinger med han, men hadde en kort samtale med han for en tid tilbake.

Hodgson forteller også at det Christian Purslow som tar seg av spilleroverganger i klubben.

- Dersom du vil vite noe om overgangsmål og hvordan det går, så må du høre med Christian Purslow, for det er han som tar seg av forhandlingene, ikke meg.

Det viser seg også at George Gillett er tilstede på Liverpools treningsleir i Sveits og Østerrike. Roy Hodgson forteller at han møtte den omstridte eieren foran kveldens avlyste kamp.

- Det var fint å få møte han. Jeg kjenner han ikke så godt, men det var fint å få prate med han. Det var bra av han å komme på kampen. Det var synd, for jeg er sikker på at han som alle andre ville ønsket å se Liverpool spille, avslutter Hodgson.