- Hele troppen må være klar

Roy Hodgson vet at han må benytte hele troppen nå når Liverpool står overfor et hardt spilleprogram i januar. Manageren tror ikke spillerne er rustne etter lang spillepause.

Liverpool har åtte kamper på 29 dager etter at kampene mot Fulham og Blackpool ble omberammet. Spilleprogrammet kan bli enda tettere dersom Liverpool må ut i omkamp mot Manchester United i FA-cupen.
- Min bekymring er den samme som mange av mine kolleger har - at programmet i januar og februar ser veldig tøft ut, sier Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Jeg vil ikke bruke ordene “spillere nær førstelaget” fordi vi har en sterk tropp nå som alle er skadefrie igjen, men det er klart vi kommer til å trenge våre 18 seniorspillere som har erfaring og klare til å spille Premier League-fotball.

- Vi trenger dem. For det første er jeg sikker på at vi vil få en skade eller to, og for det andre trenger vi å friske opp laget. Jeg kan ikke forvente at de samme elleve spillerne spiller kamp hver tredje dag de neste to månedene og at de skal spille kamper i toppklasse
.
- Meldingen er: “Dere må være klare”. Det er alltid vårt budskap, men de vil få se visdommen i meldingen mer de kommende månedene, bare fordi deres muligheter vil være der.

- Statistikken vår viser at det definitivt har blitt et tilbakesteg i den tredje kampen når vi har spilt tre kamper på en uke, og jeg tror ikke det er uvanlig. Det er ikke spesielt for Liverpool.

Roy Hodgson er frustrert over at kampen på Bloomfield Road ble avlyst 2.juledag. Spillerne har ikke vært i aksjon siden kampen mot Utrecht 15. desember, og ikke i ligaen siden 11.desember. Hodgson er ikke bekymret for at spillerne er rustne foran kveldens kamp mot Wolverhampton.
- Det har vært veldig frustrerende. Det virker lenge siden vi har spilt. Tapet mot Newcastle var et tilbakeslag og vi er veldig ivrig etter å komme tilbake i spill igjen.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan spillerne har trent de seneste par ukene. Hver gang vi skulle ha spilt en kamp, har jeg hatt en god følelse av at de er klare og i god fysisk form.

- Jeg er ikke bekymret for rusten form. Vi kommer til å være svært entusiastiske i de kommende kampene.