- Hodgson håndterer situasjonen bra

Roy Hodgson har ikke virket like fornøyd med alle presset han er under i Liverpool, men Jamie Carragher mener manageren håndterer situasjonen bra.

Liverpool har hatt en svak start på sesongen, men ifølge Jamie Carragher er det heller journalistenes spørsmål som er et problem for Hodsgon enn presset han opplever ved å lede en storklubb som Liverpool FC.
- Roy har det fint i garderoben. Han blir kanskje litt sint av deres (pressens) spørsmål, men han er ok i garderoben sammen med oss, sier Jamie Carragher til Liverpool Daily Post.

- Selvsagt har hver manager sin måte å gjøre ting på, men han har en fantastisk erfaring. Han har sannsynligvis hatt det langt verre (fra journalister), i Inter for eksempel.

- Jeg er sikker på at han er vant til presset og rampelyset. Han har selvsagt vært der tidligere. Han vet hva alt handler om og hva som kan forventes på dette stadiet. Det er ingen problemer der.

- Han er egentlig ikke så ulik tidligere managere. Jeg tror ikke det er så mye forskjell på fotballen. Alle ønsker å gjøre det samme – være gode i forsvar og være i stand til å spille når vi angriper.  De ønsker å slå til på kontringer og score mål. Det finnes ingen hemmelighet, hver manager ønsker å gjøre det samme.

- For å være ærlig er hovedsaken kanskje å signere en så god spiller som mulig. Jeg tror det er det som utgjør den egentlige forskjellen, og det er ingen hemmelighet.