- Hodgson må gis tid

Steven Gerrard oppfordrer Liverpools supportere til å være tålmodige med klubbens nye manager, Roy Hodgson, etter en svak start på sesongen.

Status per medio september er at Liverpool ligger på 16.plass på tabellen, med fem poeng fra like mange kamper. Dette er Anfield-klubbens dårligste start i ligaen på 18 år. Liverpool-kaptein Steven Gerrard mener imidlertid at annenomgangen mot Manchester United var såpass positiv at bedre tider kan være like rundt hjørnet.

- Det vil selvsagt ta tid før en ny manager får innprentet sine ideer i laget. Vi blir stadig bedre. Spillet var veldig bra i går, og spiller vi som dette hver helg vil vi slå de fleste lagene i ligaen, uttaler scouseren til Liverpool Daily Post.

- På Old Trafford er det viktig å holde på ballen, og score hver gang sjansen byr seg. Vi holdt bra på ballen i går, og jeg synes pasningsspillet vårt var meget bra.

- Vi var litt forsiktige i første omgang, fordi vi spilte på bortebane. Men jeg synes andreomgangen var mye mer positiv, og vi spilte til tider fantastisk fotball. Men god fotball gir deg ikke poeng. Du må omsette ballinnehav i sjanser og score mål. Vi gjorde to, men det var ikke nok.