- Ikke påvirket av eiersituasjon

Roy Hodgson sier at han og spillerne ikke lar seg påvirke nevneverdig av hva som skjer rundt klubben angående situasjonen om eiere og mulig salg.

- Jeg blir holdt á jour men jeg undersøker ikke selv, sier Liverpools manager om situasjonen hvor det hele kan tilspisse seg neste måned da eierne Hicks og Gillett må innfri betalingskrav fra banken som er deres største kreditor.

- Det er folk som håndterer dette, som har en vanskelig jobb å gjøre, og som er vennlige nok til å holde meg informert hvis noe skjer.

- Jeg har imidlertid en jobb å gjøre her og ærlig talt så påvirker det oss ikke særlig i hva som er vårt daglige arbeid. Spillere kommer hit og trener, vi arbeider hardt, som vi får betalt for.

- Jeg vet at det er en viktig sak for klubben, men det er noe vi på Melwood ikke kan gjøre noe med og jeg kan, i likhet med resten av klubben, bare vente og håpe at en løsning blir funnet som alle vil finne tilfredsstillende.

- Jeg kan ikke si at det er distraherende og jeg tror ikke det har vært distraherende for noe av det vi har gjort ute på feltet eller i kampene hvor vi har spilt.