- Ikke undervurder oss

Steve Gerrard ønsker å gi Liverpools fans flere kamper på kontinentet gjennom å avansere i Europa League, og at han selv kan være mannen som løfter pokalen over hodet i Hamburg.

- Det er veldig farlig å vedde mot Liverpool, spesielt når vi står med ryggen mot veggen, sier Liverpools kaptein til uefa.com.

- Dette har vært en ustabil sesong for oss og som ikke har gått etter planen. Imidlertid, for meg som kaptein og for laget, har vi en mulighet igjen til å løfte et trofé. Vi kommer derfor til å gi alt for å komme helt til finalen. Hamburg er et spesielt sted, det er en fin stadion og jeg er ikke blant dem som undervurderer Europa League da jeg tidligere har vunnet UEFA-Cupen. Det er et spesielt trofé og det var en super finale (2001). Forhåpentligvis kan vi få oppleve den samme følelsen denne sesongen.

- Vi ble slått ut av Champions League som følge av små detaljer, men det er noe vi må ta ansvaret for. Hvis vi skal kunne betale tilbake supporterne må vi komme langt i Europa League. Våre supportere ønsker at vi skal komme helt til Hamburg og for meg, som lagets leder, er det en utfordring. Vi behøver å få smilet tilbake hos folk.

- Jeg har alltid opplevd i Europa at Liverpool har større problemer mot mindre kjente lag fordi man blir overrasket. Å spille mot Liverpool er en stor kamp for Unirea, og de vil ønske å skape en sensasjon og vil være veldig farlige. Rafa vil imidlertid sørge for at laget er forberedt.

- Han gjør alltid leksen sin. Vi starter med å gå igjennom videoer av motstanderen, og de enkelte spillerne. Han vil ta dette opp med spillerne individuelt. Det er ingen steiner han ikke snur, og innen avspark vil han kjenne deres lag ut og inn.