- Ingen blandede følelser

Keepertrener John Achterberg er født i Utrecht og har spilt for klubben, men 39-åringen avviser at han vil ha blandede følelser om de røde vinner på Stadion Gaalgenwaard senere i dag. Liverpool er en drømmemotstander for Utrecht.

- Det var en hyggelig trekning for meg fordi du alltid liker å reise tilbake til en tidligere klubb. Jeg hadde en fin tid her tidligere, uttaler John Achterberg til LFC TV i Nederland.

- Jeg var reservekeeper, men keeperen ble aldri skadet, slik at jeg spilte egentlig bare treningskamper. Jeg begynte hos U18 på YTS. Det var der jeg begynte som profesjonell.

- Min famile er fra Utrecht, så det vil bli noen få på stadion og foran tven.

- Man kan kalle det en drøm som går i oppfyllelse, men på den andre siden forsøker jeg bare å gjøre jobben så godt jeg kan. Det er egentlig alt jeg tenker på.

- Jeg var Utrecht-supporter da jeg var yngre fordi jeg ble født der. Jeg så Utrecht før jeg engang begynte å spille fotball.

- Deretter spilte jeg der, så jeg håper alltid at de vinner, men jeg er ikke en supporter som jeg var da jeg var yngre. I dag støtter jeg Liverpool fordi jeg ikke ønsker at de skal komme til meg og si: ”Vi slo dere”.

Liverpool er den andre britiske klubben som besøker Utrecht denne sesongen. Celtic tapte 0-4 på Stadion Galgenwaard i kvalifiseringen til Europa League. Utrecht fikk bot etter kampen på grunn av at supporterne hadde tatt i bruk av fyrverkeri. Liverpool har blitt tildelt 1200 billetter til kampen. Hjemmetilskuerne på Stadion Galgenwaard, med kapasitet på 24500 tilskuere, vil nok være høylydte, men Achterberg tror de røde kan klare å få med et bra resulat hjem til Merseyside.
- Utrecht vil bli veldig livlige. De løper rundt og innehar mye energi. Og de har noen få smarte spillere. Det vil ikke bli en lett oppgave fordi Liverpool er en drømmemotstander for dem. Det vil bli en av de største kampene de har spilt de seneste årene, så det vil være klare for det.