- Ingen bud på Benayoun

En talsmann for Liverpool FC sier til Liverpool Echo i dag at ingen har forhørt seg eller lagt inn bud på Yossi Benayoun. Israeleren vil forlate Liverpool for å gå til regjerende ligamester Chelsea.

Liverpool Echo skriver i dag at det virker klart at Yossi Benayoun kommer til å forlate Liverpool FC i løpet av sommeren. Israeleren skal ha vært frustrert over manglende tillit, spesielt med at han sjelden får fullføre kamper under Rafa Benítez, og skal være desperat etter å sikre seg en overgang til de regjerene mesterne Chelsea.

Israeleren har vært en populær mann på Anfield, men kan etter de siste ukene komme til å vente seg pipekonsert når han eventuelt kommer tilbake til Merseyside med ny klubb.

AS Roma, Spartak Moskva, CSKA Moskva, West Ham og Aston Villa har alle blitt linket til spilleren, men Chelsea ser ut til å være soleklare favoritter til å hente 30-åringen. Britiske tabloider sa tidligere i dag at Benítez hadde satt en prislapp på £10 millioner pund på Yossi. Til tross for dette, er det ingen som har så langt lagt inn bud eller forhørt seg om situasjonen til spilleren.

- Det har ikke kommet noen forespursler fra noen klubb på Yossi Benayoun, sier en talsmann for Liverpool FC i dag.