- Ingen endring i Jovanovic-saken

Liverpool forventer fremdeles at Milan Jovanovic kommer på Bosman-overgang i sommer, selv om det har gått rykter om at avtalen kunne gå i vasken etter at Rafa Benítez forlot kluben.

De siste dagene har det gått mange rykter, spesielt i italienske aviser, om at Milan Jovanovic og Liverpool FC kom til å bryte avtalen om at spilleren kom til Liverpool på en Bosman-avtale i sommer. Serberen var en Rafael Benítez-signering, og nå som Benítez er manager i Inter, har spilleren blitt linket både til Inter, AC Milan, Juventus og Valencia - til tross for at han har en avtale med Liverpool FC.

- Jeg har en underskrevet avtale med Liverpool, men dersom det er en gjensidig avtale om å bryte den, så er ikke det umulig, sa Jovanovic til det italienske nettstedet tuttomercatoweb.com i går.

Det har ryktes at ingen fra Liverpool FC har vært i kontakt med 29-åringen siden Benítez forlot klubben tidligere denne måneden. I følge Liverpool Echo-journalist Dominic King forventer man fremdeles at spilleren kommer til klubben.

- Liverpool har ikke forandret mening angående Jovanovic, og forventer fremdeles at han vil signere. Han har gitt dem deres ord, og klubben forventer ikke problemer. Men i fotball kan du selvsagt aldri si aldri, men slik ting er per i dag, er det forventet at han vil spille på Anfield neste sesong, skriver Echo-journalisten på Twitter.