- Ingen felles protest med United

Spirit of Shankly bekrefter at det ikke blir noen felles protest med Manchester United mot klubbenes amerikanske eiere lagene møtes 21.mars. Plakatkampanje mot Hicks og Gillett.

For en tid tilbake ble det rapport i Manchester Evening News at supportere av Liverpool og Manchester United planla en felles protest mot klubbenes amerikanske eiere. Spirit of Shankly avkreftet like etterpå at slike samtaler ikke hadde funnet sted. En felles protest ble like vel diskutert på årsmøtet til Spirit of Shankly forrige helg, men saken er nå lagt død.

- Det blir ingen felles protest. Det er ikke noe som ville være gjennomførbart, sier en talsmann for Spirit of Shankly til Liverpool Echo.

- Vi vil diskutere måter å komme oss videre på og hvordan vi kan stå sammen.

Supportergruppen vil fortsette å kjempe for å få Hicks og Gillett ut av Liverpool FC, og de har den seneste tiden hengt opp plakater med teksten "Tom and George, Debt, Lies, Cowboys. Not welcome here" rundt om i Liverpool.

Så langt er fem plakater satt opp. Ytterligere fem skal på plass, blant annet en ved taxistoppet på Lime Street station og en ved busstasjonen på Queen Square.

- Dette er en beskjed får å minne folk på at Hicks og Gilett ikke er velkomne hit. Den viser hva vi tror de gjør mot klubben vår. Tilbakemeldingene så langt er svært positive, uttaler Jay McKenna, talsmann for Spirit of Shankly.

Liverpool-supportere skal på et møte med tittelen "Sit Down, Shut Up: Are Football Supporters Discriminated Against?" i Football Supporters Federation i morgen.