- Ingen katastrofe om 4.plassen glipper

Carragher mener at en sluttplassering utenfor topp fire ikke er en like stor krise som det har blitt antydet. Han ser ingen grunn til at de røde ikke skal komme sterkere tilbake neste sesong.

- Det er ingenting nytt om vi ikke kommer dit. Vi har ikke deltatt der tidligere også, folk glemmer det. Hvis vi ikke klarer det, vil vi bare komme tilbake neste sesong.

- Folk sier at dersom vi ikke kommer dit, vil det være som vi ikke kommer tilbake dit igjen. Det er sludder.

- Hvis vi ikke kommer dit i år, er jeg sikker på at vi ikke vil gjøre det så dårlig neste sesong som vi har gjort det nå.

- Champions League er noe stort. Vi ønsker å være med der, og inntektene den genererer er store.

- Men hvem vet hva fremtiden vil bringe? Vi er en massiv klubb. Vi vil komme tilbake neste år. Jeg er sikker på det.

- Det har ikke gått slik vi forventet fra begynnelsen av sesongen. Vi ønsket å være utfordrere for Champions League istedenfor Europa League.  Men for meg handler det om å vinne trofeer.

- Man kan si at det var flott forrige sesong at vi hadde muligheten til å vinne ligaen på en stund, men hvem husker det om ti år?

- Om ti år kan vi se tilbake og si at vi vant Europa League. Europa League har alltid vært stort for meg, straks vi kom med der.

- Vi er i semifinalen nå. Jeg er desperat etter å få hendene mine på litt sølvtøy.  Det har gått noen år siden vi vant noe.

- Det har ikke bare blitt stort fordi topp fire kanskje ser ut til å ikke skje. Det har alltid vært stort for meg.