- Ingen konflikt med Gerrard

Guillem Balague tilbakeviser påstander om at Steven Gerrard er på kollisjonskurs med trenerstaben. Niko Kranjcar tror på seier på Anfield. Harry Redknapp føler seg ikke like sikker.

Det har versert rykter om at trenerstaben i Liverpool FC har begynt å miste Steven Gerrards tillit, men manageren avviste dette i helgen. Den velinformerte spanske journalisten Guillem Balague meddeler det samme i dag.

- Det er mye rykter ute å går på Merseyside, og en del av disse usanne ryktene bør gravlegges en gang for alle. Jeg har forhørt meg med flere kilder, og kan bekrefte at det ikke var noen krangel mellom Steven Gerrard og Mauricio Pellegrino i garderoben i pausen under Reading-kampen, slik mange har påstått. Det er bare oppspinn, skriver Balague på sitt nettsted.

- Gerrard spilte ikke andre omgang mot Reading, og fulgte også kampen mot Stoke fra tribunen, fordi han er skadet. Så enkelt er det. Mauricio Pellegrino er den mest stillferdige personen jeg vet om, og det er helt utenkelig at han skal ha hatt en høylytt krangel med Gerrard.

- Det som imidlertid medfører riktighet er at forholdet mellom Ryan Babel og Rafael Benitez har blitt meget anstrengt. Nederlenderen ble utelatt fra troppen mot Stoke av disiplinære årsaker, etter et par intervjuer han ga i Holland. Nå har Benitez også gitt ham en reprimande etter fredagens Twitter-hendelse. Det forbløffer meg at Babel kan være så uprofesjonell at han publiserer slike ting, når han i stedet burde konsentrere seg om å kjempe for plassen sin på laget, skriver Balague.

Kranjcar tror på seier på Anfield
Tottenhams Niko Kranjcar tror dette er et perfekt tidspunkt å møte Liverpool på for hans klubb. Spurs gjester som kjent Anfield på onsdag. Tottenham innehar for øyeblikket den viktige fjerdeplassen i Premier League, fire poeng foran Liverpool, og Kranjcar mener at London-klubben har en god mulighet til å øke forspranget til sju poeng.

- Vi ønsker fjerdeplassen. Det har vi sagt fra dag en av. Vi har aldri lagt skjul på våre ambisjoner, og vi tror vi kan klare det. Dette er et godt tidspunkt å møte Liverpool på, men de er en storklubb og vi spiller på bortebane. Om jeg tror vi kan vinne kampen? Ja, det gjør jeg. Jeg tror på våre kvaliteter. Vi har slått Liverpool en gang allerede denne sesongen, men de er bare fire poeng bak oss, uttaler Kranjcar til Press Association.

- De har kanskje en dårlig sesong, men som sagt er de bare fire poeng bak oss. De kan med rette tro på at de kan kvalifisere seg for Champions League. Dette blir en veldig viktig kamp for oss. Jeg forventer at Liverpool spiller opp mot sitt beste, men det vil vi gjøre også. Det blir en viktig kamp, fordi en seier kan gi oss et bra forsprang.

Redknapp tror Gerrard og Torres kan redde Liverpool
Harry Redknapp hevder at Liverpool fortsatt er favoritter til den viktige fjerdeplassen i Premier League, og tror at Steven Gerrard og Fernando Torres vil berge sesongen for de røde så snart stjerneduoen er tilbake fra skader.

- Det vil være flott om vi har et forsprang på sju poeng på Liverpool etter onsdagens kamp, men det er fortsatt lenge igjen av sesongen. Om jeg skal være ærlig, så regner jeg Liverpool som favoritter til fjerdeplassen av lagene som kjemper om den, sier Redknapp til lokalavisen Tottenham Journal.

- For øyeblikket ser Liverpool ut som den mest sårbare klubben av "de fire store", og har en del de må ta igjen. Men jeg er sikker på at Rafa tror at laget hans kan bli blant de fire beste, og dersom Torres og Gerrard kommer tilbake og blir skadefrie resten av sesongen, ser jeg heller ingen grunn til at de ikke skal klare det. De er fortsatt favoritter til å klare det i mine øyne.

- Om det er kun på grunn av de to? Ja, kanskje. Jeg synes Gerrard er utrolig, og Torres er en av de beste spissene i verden. Dersom du tok ut et verdenslag, ville begge være med på laget. Så gode er de.

- Yossi Benayoun har også vært fantastisk, og jeg synes Glen Johnson er en fantastisk spiller. Jamie Carragher og keeperen deres er også klassespillere. De har gode spillere, men kun to spillere i verdensklasse. Men mange klubber har ikke så mange som to spillere i verdensklasse. Jeg snakker om de aller beste spillerne. Bare gå gjennom Arsenals lag. Hvor mange verdensklassespillere har de? Fabregas, og kanskje Robin van Persie når han er skadefri. Når du har to verdensklassespillere, sliter du ikke akkurat.

- Jeg ser frem til onsdagens kamp. Anfield er en spesiell plass, og atmosfæren er fantastisk. Når publikum synger på Anfield får du en spesielle følelse, når man vet hva de har vært gjennom som klubb. Når de synger "You'll Never Walk Alone" er det trolig det mest rørende som skjer i fotballen.

- Jeg blir ikke skremt der. Jeg ser frem til disse kampene som manager. Du vet aldri når du drar dit for siste gang som manager. Akkurat nå spiller vi bra, og har selvtillit, så vi ser frem til kampen. Mange av våre spiller er i god form, vi virker sterke på midtbanen, og har konkurranse om plassene i angrepet. Vi har ikke sluppet inn mål på fem kamper, noe som er bra for backrekka.

- Det blir en jevn kamp om fjerdeplassen, ettersom vi spiller fantastisk for øyblikket, samtidig som Man City er sterke og Villa er i god form. Det blir kamp til døra.