- Ingen problemer med selvtilliten

Joe Cole tilbakeviser at han sliter med selvtilliten, men påpeker at han trenger å holde seg skadefri og spille kamper.

Joe Cole har slitt etter overgangen fra Chelsea. I ligaåpningen ble han utvist og måtte sone tre kampers karantene. Så misbrukte han straffespark i Europa League-kvalifiseringen, før han måtte ut med hamstringskade mot Bolton 31 .oktober. Skaden har holdt ham utenfor fem kamper, men var tilbake mot Staeua Bucuresti i går. Roy Hodgson ga tidligere i uken inntrykk av at spillere og stab har støttet midtbanespilleren gjennom den vanskelige perioden, men spilleren selv tilbakeviser problemer med selvtilliten.
- Ikke i det hele tatt, svarer Joe Cole ifølge Press Association på spørsmål om han sliter med selvtilliten.

- Jeg er fornøyd med alt i Liverpool. Jeg må bare holde meg skadefri og fortsette å spille bra. Ingen fotballspillere liker å være skadet. Det er en plage, men du må holde det gående og fortsette å jobbe hardt.

- Jeg kom gjennom 75 minutter etter bare å ha trent én gang, så jeg er fornøyd med hvordan det gikk. Det var hyggelig å være tilbake og være utpå der. Jeg trenger bare å holde meg skadefri, det er hovedsaken. Hvis jeg kan gjøre det og få kamper, vil jeg bli veldig glad ettersom jeg vil være i stand til å være på banen å hjelpe laget til å vinne noe.