- Ingen salgsklausuler for Torres og Reina

Guillem Balague skriver at Fernando Torres og Pepe Reina ikke har noe i sine avtaler om at de kan gå i januar. Liverpool har ikke råd til Fernando Llorente og Dani Pacheco forventes å bli lånt ut.

Balague, som har gode kilder i sitt hjemland Spania, skriver i The Times at Torres og Reina ikke har til hensikt å forlate Liverpool i januar.

“Sist sommer, kom Chelsea med et tilbud på £48M for å kjøpe Torres, men budet var for lavt ettersom Liverpool mener spilleren genererer rundt £35M i ekstra inntekter for klubben. Det ville derfor bety at man fikk inn £13M netto.

Liverpools nye eiere har avtalt møter med representanter for Torres denne uka for å diskutere ambisjonene til NESV, og selv om artikler om at de spanske stjernene vil være på vei ut i vinter ikke er noe annet enn ville rykter, vil spillerne søke forsikringer om hvilke planer Liverpool har for den kommende sommeren og utover det.”

Balague stiller et spørsmålstegn ved uttalelsene til NESV og ser for seg at snakk om at man skal bruke penger fornuftig og ikke investere i noe som ikke lønner seg, fort kan forvandles til beskjedenhet på transfermarkedet og lønnskutt.

På sin egen webside mener Balague at Liverpool ikke vil ha råd til en spiller som Fernando Llorente fra Athletic Bilbao, som de røde har vært linket til. Spissen har en prislapp på 36 millioner euro, eller om lag £31M. Han forventer at det vil være Barcelona og Real Madrid som kommer til å kjempe om den storvokste angriperen.

Balague skriver også at Dani Pacheco i sommer ble lovet mer spilletid enn han har fått så langt denne sesongen, og at han nå er blitt fortalt at han kan gå på utlån til en klubb i januar, og da trolig i La Liga.