- Ingen tegn til misnøye

Roy Hodgson har ikke sett tegn til at verken Fernando Torres eller Pepe Reina skal være misfornøyd med tilværelsen i Liverpool. - Da er de i så fall flinke til å skjule det, uttaler manageren.

Roy Hodgson slår tilbake mot rykter om at Pepe Reina og Fernando Torres skal være misfornøyde med situasjonen i Liverpool.
- Det korte svaret er nei. Jeg er overhodet ikke bekymret for å miste noen av spillerne. Jeg kan fortelle dere at Torres og Reina trener meget bra. Hvis de er misfornøyde og ønsker å komme seg vekk, gjør de en fabelaktig jobb med å skjule det, uttaler Roy Hodgson til Daily Mirror.

- De er store favoritter hos Liverpools fans. Jeg kan ikke forestille meg at de ville fornærme Liverpool-fansen på noen måte ved å antyde at ”vi er misfornøyde, og vi er bare her de gode dagene”.

Hodgson har snakket med både Torres og Reina denne uken, og begge skal ha forpliktet seg til å fortsette karrieren på Anfield.
- Jeg er sikker på at begge, akkurat som jeg, er innstilt på å få oss høyt på tabellen og sørge for at de gode tidene starter igjen.

Hodgson er lettet over at eiersituasjonen er løst.
- Ja, overtagelsen bidrar til stabilitet. Jeg antar det fjerner enhver frykt over situasjonen til slike som Torres og Reina.

- Det viktigste for spillerne her er at de anerkjenner sitt ansvar som er å spille for en klubb som Liverpool. Det betyr å spille for en klubb som Liverpool i gode tider og spille for klubb som Liverpool i dårlige tider. Du spiller for Liverpool og ansvaret ditt er å gå ut og prestere bra.