- Innspurten favoriserer Liverpool

John Aldridge mener Liverpool har de letteste kampene igjen av lagene som kjemper for å komme blant de fire beste i Premier League.

Kun ett poeng skiller fra Tottenham på 4.plass til Aston Villa på 7.plass i Premier League. På plassene i mellom ligger Manchester City og Liverpool. John Aldridge har god tro på at Liverpool skal klare å ta den siste Champions League-plassen, spesielt med nøkkelspillere som Fernando Torres og Yossi Benyaoun tilbake fra skade. Liverpool virker å ha det letteste kampprogrammet igjen.

- Innspurten favoriserer Liverpool, spesielt hvis Torres snart kan gjenfinne formen og kampskarpheten, uttaler Aldridge til Liverpoolfc.tv.

- Vi har overtaket, men vi må ta det med begge hender.

- City er ikke gode i bortekampene. De må reise til Sunderland, Fulham, som er vanskelige å slå hjemme, og Burnley, hvis hjemmeform er veldig god.

- I mellomtiden har Tottenham Everton og Manchester City, noe som er to meget vanskelige kamper.

- Våre hjemmekamper med unntak av Chelsea er alle vinnbare.

Liverpool har bare tapt én av de seneste ni ligakampene og har holdt nullen syv ganger på de kampene.
- Vi hadde en dårlig start på sesongen. Vi tapte blant annet mot Tottenham og Aston Villa, og vi klarte ikke å bygge opp mye momentum etterpå.

- Vi slet og mistet selvtillit, men vi har sluttet å slippe inn mål og tape. Det er veldig viktig. Vi har kanskje ikke sett store forestillinger, men vi klarer å skrape sammen resultater.

- Skader på nøkkelspillere har ikke hjulpet. Det har vært hovedfaktoren. Vi må bite tennene sammen nå, og straks Torres kommer i gang vil selvtilliten i ham komme.