- Insua er ikke et problem

Benitez avviser at det kan settes spørsmålstegn ved Emiliano Insuas spill. Manageren er fornøyd med venstrebackens opptredener denne sesongen. Carragher er ikke et alternativ på venstre back.

Fabio Aurelios skadeproblemer og salget av Andrea Dossena har betydd at Emiliano Insua har figurert i alle unntatt to av Liverpools 31 Premier League-kamper så langt denne sesongen. Argentineren har slitt noe formmessig den seneste tiden. Flere scoringer i mot har kommet på hans side. Rafael Benítez innrømmer at Insua fortsatt har rom for forbedringer, men er fornøyd med 21-åringens utvikling.

- Han har gjort noen feil, som de andre spillerne, men han har også spilt noen gode kamper. Jeg kan ikke se ham som et problem, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Det er sant at vi hadde hatt mer erfaring og ulike alternativer med Fabio Aurelio. Vi kunne gitt en pause til Aurelio og Insua, men det er ikke tilfelle nå, så vi må fortsette å bruke Emiliano.

- Han er i en alder der han lærer. Han er ung og ønsker å forbedre seg, så vi jobber veldig hardt med ham. Vi prøver å gi ham noen råd og ideer.

- Jeg synes at han gjør det bra. Han er ikke dårlig.

Insua er den eneste tilgjengelige venstrebacken i spillertroppen. Jamie Carragher kunne være et annet alternativ, men Rafael Benítez har ikke hatt slike tanker.

- Insua kan gjøre det bra. Han er venstrebent. Når du tenker på å gå i angrep, kan han gå fremover og overlappe, legge inn og være et annet alternativ.

- Hvis du har en høyrebent spiller der, er det vanskeligere for dem.