- Interesse også fra Spania og Italia

Spilleragent Tibor Pataky avslører at også klubber i Spania og Italia har vist interesse for Krisztian Nemeth. Liverpool må avgjøre hva som er best for spiller og klubb. Spissen vil lytte til Benítez.

AEK Athen ønsker å låne Krisztian Nemeth også neste sesong, men spillerens agent, Tibor Pataky, uttaler at det også er interesse fra Spania og Italia.

- Det er ingen hemmelighet at AEK Athen er fornøyd med gutten, forteller Pataky.

- Selvsagt er de det. Han er et fantastisk talent og et fremragende prospekt. Men dersom de ønsker å forlenge låneavtalen hans, så må de snakke med Liverpool.

- Hvis alle parter kan komme til enighet, er det ikke umulig at Krisztian kan forlenge kontrakten og bli i Athen enda en sesong.

- Liverpools behandlingen av oss har vært fantastisk, og som et resultatet av det ønsker Krisztian å gjøre det herr Benítez ønsker.

- Men vi har også hatt seriøs interesse fra klubber i Europa - fra Italia og Spania - så det er opp til Liverpool å bestemme hva som er best for dem og for oss.

- Han er en fornuftig gutt, og han forstår hvorfor han fikk lov til å forlate Liverpool på lån. Han dro til Athen for å få erfaring og utvikle seg som fotballspiller, og det har vært en stor mulighet for ham, en som han har trivdes med.

-Men selv om AEK er en stor klubb i Hellas, så er Liverpool Liverpool.