- Jeg behøvde 90 minutter

Christian Poulsen innrømmet ovenfor liverpool.no at det tok tid for laget og ikke minst ham selv å komme i gang mot Trabzonspor. Martin Kelly fornøyd med knapp seier.

- Jeg har bare spilt en snau halvtime under pre-season med Juventus og det var godt å få spille en hel kamp, fortalte debutanten Christian Poulsen etter 1-0 seieren mot Trabzonspor.

- Vi slet litt i første omgang og behøvde tid til å finne rytmen. Det gjaldt også meg selv. Etter pause synes jeg vi fikk mer kontroll på kampen og burde ha scoret et par mål til.

- Likevel, vi holdt buret rent og det var en god atmosfære på stadion. Det var imponerende å se så mange mennesker til en slik kamp. Alt i alt var det meget hyggelig å debutere for Liverpool på Anfield.

Poulsen forlot forøvrig stadion med en stor ispose i hånden, men forsikret at det kun dreide seg om en lett smell i låret som skulle kjøles ned.

Martin Kelly spilte sin tredje kamp fra start i Europa League denne sesongen, og etter å ha spilt både høyreback og venstreback i forrige runde mot Rabotnicki var han denne gang tilbake på høyresiden av forsvaret.

- Jeg er rimelig bra fornøyd med egen innsats, fortalte 20-åringen til liverpool.no. – Vi hadde arbeidet mye med det defensive foran kampen og jeg synes vi var komfortable bakover.

- Riktignok var vi litt på hæla i 1.omgang og slet med å skape sjanser, men vi holdt det gående og greide en scoring rett før pause. Manageren sa foran 2.omgang at vi skulle være tålmodige og fortsette å gjøre som planlagt.

- Jeg er fornøyd med 1-0. Trabzonspor var et meget bra lag som spilte kompakt. Vi kom ikke så ofte fram på backene, men det var heller slik kampen utviklet seg enn at vi hadde blitt fortalt å være forsiktige med å komme framover.