- Jeg elsker å spille mot Man Utd

Joe Cole ser virkelig frem til morgendagens kamp på Old Trafford, og uttaler at han elsker å spille mot Manchester United.

Etter å ha blitt kåret til banens beste spiller mot Steaua Bucuresti på torsdag, ser nå Joe Cole frem til å få fart på Liverpool-karrieren etter å ha vært suspendert i tre ligakamper.

- Jeg elsker å spille mot Manchester United. Det har jeg alltid gjort. Old Trafford er et flott sted å spille fotball, og det finnes ikke noe bedre bortebane å vinne på, uttaler midtbanespilleren til Liverpool Echo.

- Nå som jeg er i Liverpool vil jeg få den ekstra dimensjonen i rivaliseringen mellom klubbene. Det blir veldig spennende. Jeg ser virkelig frem til det. Dette kan være en kamp som setter standarden for resten av sesongen. Klarer vi å få et positivt resultat på Old Trafford, vil det være veldig bra.

- Manchester United er i omtrent samme båt som oss. De har ikke startet sesongen like bra som forventet, og har vært litt av og på. Det blir en stor test, men vi må bare fortsette å jobbe på samme måte som vi har gjort.

- Jeg er spilleklar, og jeg ser frem til dette. Folk har fortalt meg hva disse kampene betyr for klubben, og jeg er klar for oppgaven.

Cole har spilt kun 45 minutter med ligafotball for Liverpool så langt, grunnet utvisningen mot Arsenal i ligapremieren.

- Det har vært frustrerende med en suspensjon som har vært nesten en måned. Det var flott å komme tilbake på banen og få et flott resultat på torsdag. Jeg har aldri gjort mål så tidlig i en kamp før. Det var en flott start.

- Nå ønsker jeg å spille kamper og kose meg med fotballen fremover. Vi har hatt en vanskelig start, med spillere som var borte under preseason og suspensjoner. Men alle spillerne har tro på det manageren prøver på, og de nye spillerne, Konchesky, Meireles og Poulsen, virker bra. Dette er en oppbygningssesong. Med europacupkampene har vi spilt ni kamper så langt denne sesongen, og vunnet fem av dem. Vi klarer oss bra. Nå må vi bare forbedre oss litt om senn.