- Jeg elsker livet i Liverpool

Raul Meireles har det som plommen i egget etter at han flyttet til Liverpool. Portugiseren er svært godt fornøyd med tilværelsen på Merseyside.

- Jeg trives veldig godt i mine nye omgivelser, og liker å bo i Liverpool by, sier Liverpools nummer fire til Liverpoolfc.tv.

- Jeg og familien min har funnet oss en fin leilighet på et bra sted, og vi liker å vandre rundt i byen og se oss omkring. Folket her er veldig vennlige, og de har fått meg og familien min til å føle oss veldig velkomne, legger han til.

- Vi har besøkt noen fantastiske restauranter. Liverpool er et flott sted å bo.

- Det er litt vanskelig å forstå karer som Stevie og Carra når de prater slik de normalt gjør, men de snakker sakte til meg, slik at jeg kan forstå dem. Lucas og Fabio Aurelio snakker portugisisk, slik som meg, noe som har hjulpet meg mye.

Portugiseren forteller ellers at han blir inspirert av klubbhymnen «You'll Never Walk Alone», og nå drømmer han om å gjøre sitt første mål for klubben foran The Kop.

- Det er veldig spesielt å spille foran The Kop, og jeg liker virkelig å spille for Liverpool. Når jeg går ut på banen på Anfield, ser jeg alltid etter min kone på tribunen. I vår siste hjemmekamp, mot Blackburn, så jeg at hun satt med mobilen og filmet mens publikum og Gerry Marsden sang «You'll Never Walk Alone». Det var utrolig.

- Klubbhymnen inspirerer deg når du er ute på banen og spiller. Det er fantastisk å høre publikum synge den.

Meireles snakker også om sin forkjærlighet for tatoveringer. En interesse han deler med Martin Skrtel og Daniel Agger.

- Vi har snakket med hverandre om tatoveringer, og jeg spør hele tiden om hvor de har tatt sine. Jeg tror jeg har en mer enn Martin, men Daniel Agger innehar førsteplassen enn så lenge. Jeg skal prøve å ta ham igjen!