- Jeg er i bedre form

Glen Johnson er klar på at han spiller bedre nå enn tidligere i sesongen, og at laget som helhet har lært den nye manageren og hans metoder bedre å kjenne. Backen er ikke i mot å spille på vingen.

- Gutta har arbeidet veldig hardt ute på treningsfeltet og prøvd å legge dårlige kamper bak seg, sier Johnson til liverpoolfc.tv.

- Det er alltid vanskelig for en ny manager å komme inn og få gjennomslag for sine ideer med en gang. Nå har vi begynt å spille slik Roy ønsker det.

- Det er veldig bra. Mange av spillerne tar til seg den nye treningen og de nye metodene.

- Vi har noen fantastiske spillere og stab i og rundt klubben, og jeg er sikker på at dersom vi kan fortsette å spille slik vi nå gjør vil vi være med å kjempe.

- Det er fantastisk å få en slik milepæl i karrieren, fortsetter høyrebacken om det faktum at han vil spille sin kamp nr.50 for Liverpool hvis han er på banen mot Newcastle. – Det er slikt du blir stolt av.

- Jeg spiller bedre nå enn under begynnelsen av sesongen. Jeg vet det og har alltid visst hvor bra jeg har spilt. Jeg har snappet opp et og annet selv, men det er laget som er det viktigste.

- Hvis du alltid visste hva som skjedde ville du aldri spilt en dårlig kamp, men vi fikk ingen lang hvileperiode i sommer. Da vi kom tilbake var jeg en av dem som stadig fikk småskader. Da er det vanskelig å spille stabilt og godt hver uke. Forhåpentligvis har jeg nå lagt dette bak meg.

Noen har antydet at det kunne bli en løsning å kjøre unge Martin Kelly inn på høyrebacken, og bruke de offensive kvalitetene til Glen Johnson lenger fram på banen. 26-åringen er ikke avvisende til tanken.

- Han er en god spiller og en hyggelig gutt, sier Glen om Kelly. – Han ønsker å lære og arbeider hardt. Han er en god forsvarsspiller og jeg tror han vil bli en god spiller for Liverpool. Jeg ser definitivt for meg at han spiller for England en dag.

- Selv vil jeg være fornøyd med å spille hvor det skulle være. Det er det opp til manageren å bestemme. Jeg har spilt noen ganger på vingen tidligere, og vil være like fornøyd med å spille der som i en annen posisjon.