- Jeg er klar

Fernando Torres sier at han er klar til å spille fra start dersom landslagssjef Vicente del Bosque ønsker hans tjenester mot Honduras på mandag. Martin Skrtel vet at Slovakia må heve seg mot Paraguay.

Fernando Torres ble byttet inn i andre omgang da Spania overraskende tapte 0-1 mot Sveits på onsdag, og nå er spissen ivrig etter å sette sitt preg på VM.
- Jeg har trent med samme tempo som mine lagkamerater i to uker nå, lagt skaden bak meg, så jeg kan være tilgjengelig for treneren, uttalte Torres på en pressekonferanse på Spanias treningsbase i Potchefstroom.

- Vi er alle klare til å gå på banen og gi alt. Hvis jeg er i startelleveren, så er det flott. Hvis ikke, så vil jeg vente på min mulighet.

- Det er viktig for oss å være tro mot spillestilen vår, ikke bli for ivrige og forandre på for mye og stole på det som har gjort oss til en av favorittene.

- Spania ønsker alltid å ha ballinnehav. Vi må utnytte det talentet spillerne våre besitter, utover et bestemt system. Vår stil preges av midtbanespillerne, som er hele vår sjel.

El Niño snakker om hengivenheten Liverpool supporterne i Sør-Afrika viser.
- Liverpool har mange fans rundt om i verden. Det er derfor vi har følt oss populære og godt støttet. Sør-Afrika ser ut til å slite for å komme videre fra gruppespillet. Hvis de blir slått ut, vil forhåpentligvis fansen her støtte Spania istedenfor.

- Vi har ikke råd til de samme feilene
Slovakia klarte bare 1-1 mot New Zealand i første gruppespillskamp. I morgen venter Paraguay klokken 13.30 i Bloemfontein. Martin Skrtel vet at slovakene må prestere langt bedre i den kampen for å ta poeng. Deretter venter Italia på  torsdag.
- Vi har ikke råd til de samme feilene. Dette vil bli en langt annerledes kamp. Det kan bli svært likt som da vi møtte Chile et par måneder tidligere. De er teknisk veldig sterke, og vi må være det samme. Vi har også raske spillere fremme, så vi ønsker å benytte dem, sier Skrtel til sin egen hjemmeside.

- Disse to kampene blir avgjørende for oss. Det er ingen enkel oppgave for oss, men vi ønsker å vinne begge. Men vi får se på banen. Dere kan se hvordan kampene har blitt spilt. Det er ikke stor forskjell mellom lagene.