- Jeg har blitt scouser

Etter tre år og et halvt år på Merseyside føler Dirk Kuyt seg mer som en Liverpudlian enn en nederlender. Mirror hevder at Eidur Gudjohnsen har takket nei til en henvendelse fra Liverpool.

Dirk Kuyt forteller til Mirror at til og med ungene hans snakker engelsk med scouse aksent etter tre og et halvt år i Liverpool.

- Da jeg flyttet til England sammen med familien, prøvde vi å opprettholde nederlandsk som hovedspråket i huset. Men det har vist seg å være umulig. Min eldste datter, Noelle, snakker flytende engelsk nå. Vel, faktum er vel at hun ikke snakker engelsk, men scouse. Det er helt sprøtt, men hun snakker en genuin lokal dialekt, forteller Kuyt.

- Scouserne snakker med en del lyder som ikke er så ulikt lyder i nederlandsk språk, og min datter har blitt en ordentlig scouser. Når vi drar på ferie må hun legge om til vanlig engelsk, så folk kan forstå henne. Jeg må bare le av det, det er veldig morsomt. Jeg må innrømme at jeg har blitt en scouser selv også. Jeg legger merke til at jeg tenker på engelsk og teller på engelsk.

- Våre yngste barn, Roan og Jordan, har engelske navn, fordi de ble født i Liverpool. De er ekte scousere. Vi føler oss så hjemme her, at det er svært sjelden vi er i Nederland nå for tiden.

- I matveien er jeg fortsatt nederlandsk, og min venn Willem kommer over med mine favorittmatvarer fra hjembyen min hver eneste uke. Når jeg skal spise engelsk mat, foretrekker jeg fish & chips. Hver fredag kjøper jeg inn det til familien. Foran kampene må jeg holde meg til pasta, men når kampen mot Tottenham ble avlyst kastet jeg meg over fish & chips.

- Supporterne til Liverpool illustrerer så godt hva denne klubben handler om. Jeg har vært i noen andre klubber, der du i dårlige tider ikke får annet enn kritikk. Men her? Fansen til Liverpool forteller deg at du skal gå med hodet høyt hevet og jobbe videre. De ønsker oss lykke til i perioder hvor det går dårlig, og du vet at de lider. Det er helt utrolig.

Mirror: Gudjohnsen takket nei til Liverpool
Tabloidavisen Mirror hevder at Monaco-spiss Eidur Gudjohnsen har takket nei til Liverpool, og i stedet velger et låneopphold i West Ham. Avisen påstår at Liverpool prøvde å kapre låneovergangen til West Ham i ellevte time, ved å tilby de samme personlige betingelsene som 31-åringen får på Upton Park. Men den tidligere Barcelona- og Chelsea-spissen foretrekker altså å spille under Chelsea-kompisene Gianfranco Zola og Steve Clarke.