- Jeg kan ikke gjøre mer

Liverpools manager gjør det klart overfor klubbens eiere at han er avhengig av penger i transfervinduet i januar for å kunne løfte klubben opp mot topp fire igjen.

Roy Hodgson uttalte i går til pressen at han ikke frykter for sin stilling som manager på Anfield, men hevdet samtidig at han er avhengig av spillerforsterkninger for å få de resultatene man ønsker.

- Hvis jeg fikk spørsmålet om “føler du at det ikke er noen sjanse for at du får sparken?”, ville et positivt svar fra meg gjøre meg til en minoritet på en. Det skjedde med Chris Houghton, det skjedde med Sam Allardyce, Martin O’Neill trakk seg – vi er alle i den samme situasjonen.

- Jeg er imidlertid en som er stolt over hva jeg gjør, en som kjenner sin jobb og som er komfortabel med å gjøre den. Dere får derfor unnskylde meg for at jeg ikke ønsker å bli med på en diskusjon om “hvem er den neste vi kan bli kvitt”.

- Rent generelt vil jeg si at dersom det ikke kommer vesentlig med kapital inn i klubben og laget ikke blir hurtig forandret, da vil den som skulle ta over min stilling måtte gjøre en tilsvarende jobb med tilsvarende spillere. Du kan ikke bare snu dette over natten, og eierne er klar over hvor stor denne oppgaven er.

- Jeg kan ikke gjøre mer enn hva jeg gjør, jeg kan ikke arbeide hardere, jeg kan ikke arbeide bedre. Eierne har gjort det klart at de ønsker å være tålmodige.

- Jeg kom ikke hit for å være midt på tabellen. Jeg kom hit for å være inne blant topp fire, være med i Champions League og å vinne ting. Jeg håper at de vil hjelpe meg, spesielt når det gjelder å få inn forsterkninger, slik at vi kan få laget inn blant topp fire.