- Jeg kan spille spiss

Ryan Babel er klar til å vikariere på topp hvis han blir spurt om det. Nederlenderen sier han trives i LFC. Benitez vil hente inn flere engelske spillere, og mener Shelvey er en kvalitetspiller.

- Fansen kan utgjøre forskjellen
David N’Gog og Dirk Kuyt kjemper mot klokka for å bli tilgjengelig til morgendagens kamp mot Atletico Madrid, selv om bilder fra dagens trening på Melwood viste en Kuyt i tilsynelatende fullt firsprang. Skulle begge måtte kaste inn håndkleet, kan det være duket for Ryan Babel på topp, og en mer harmonisk ung nederlender vil i så fall være klar for oppgaven.

- Det er en hyggelig rolle å fylle, sa Ryan på dagens pressekonferanse på Anfield. – Jeg spilte der hele tiden før EM for U21 (2007), og det er derfor jeg liker det.

- Dette er en sjanse til å vinne noe og å få noe ut av sesongen, kommenterte Babel videre angående kampen mot Atletico. – Det er definitivt viktig for klubben og for spillerne.

- Det som er bra er at returkampen er på Anfield, med våre fans i ryggen. Vi har greid slike oppgaver før og har tro på at vi kan gjøre det igjen. Det er klart for alle at fansen betyr mye på Anfield og de kan igjen utgjøre forskjellen.

- Ja, jeg trives nå, svarer 23-åringen om sin tilværelse på Merseyside. – Vi har snakket om alt og jeg har store ting å se fram til. Jeg er klar over at jeg er en del av en stor klubb.

- Jeg ser meg alltid i speilet og vet nå hva klubben forventer av meg, noe som gjør det lettere.


- Har spillere klare
Liverpool kjøpte i dag Jonjo Shelvey fra Charlton, og Rafael Benitez sa i dag at det er flere engelske spillere på vei inn. Underforstått unge spillere som vil være en del av fremtiden til LFC. Manageren ønsket ellers ikke å snakke om ryktene, som sier at han kan være på vei til Juventus.

- Jeg liker det ikke, var kommentaren til spekulasjonene fra Rafael Benitez.

- Det jeg vil like å lese i pressen er om trofeer, eller scoringer eller glimrende prestasjoner av spillere, men dette er noe du ikke har kontroll på.

- Min fremtid er Atletico Madrid. Vi må konsentrere oss om denne kampen og prøve å vinne den da det er det som er best for klubben.

- Vi ønsker å kjøpe engelske spillere som kan føle hva det å spille for Liverpool betyr. Shelvey er en av disse og vi har to eller tre til klare. Vi har en langsiktig plan på plass og vil prøve å følge opp denne strategien.

- Vi har tidligere kjøpt et par engelske spillere til akademiet, og Shelvey er nå et annet alternativ for oss.

- Vi har studert ham i et år og besluttet at nå var det riktige tidspunktet å hente ham hit.

- Han var veldig ung og bare 16 år da han spilte sin første kamp for Charlton. Han er en spiller med kvalitet og som vi kan arbeide med. Jeg tror han vil bli en veldig god tilvekst for oss.