- Jeg lærer noe hver dag

Peter Gulacsi roser keepertreneren på reservelaget, John Achterberg, og sier han får støtte av nederlenderen selv når han nå er utlånt til Tranmere.

Peter Gulacsi er i ferd med å gjennomføre nok en god utlånsperiode hos naboen Tranmere, hvor han denne uka holdt buret rent i 90 minutter før han ble straffehelt mot Stockport.

Den 20-årige ungareren synes å ha avansert til tredjekeeper hos de røde, etter Pepe Reina og Brad Jones. Han sier at hans fremgang ikke minst kommer som følge fra hjelp av John Achterberg, som spilte 11 sesonger i mål og var trener hos nettopp Tranmere, før han begynte å arbeide med John McMahon på Liverpools reservelag.

- Han ser alle kampene jeg spiller og har alltid noe å si etterpå, sier Gulacsi om sin trener. – Jeg kan lære hver dag fra ham.

- Hver dag prøver han å forbedre mitt spill, det er derfor til stor hjelp for meg at han er i klubben.

- Jeg tror det var på aldersbestemt landslag som Liverpool først så meg spille, da jeg var 17. De inviterte meg på prøvespill, og skrev kontrakt for en sesong. Jeg hadde et år på å bevise at jeg var god nok for å være i Liverpool, og etter det ene året ble jeg tilbudt en permanent avtale.