- Jeg liker å ta straffespark

David N'Gog gjorde sitt fjerde og femte mål i årets Europa League i går kveld. Førstnevnte kom på straffespark. Nå forteller den unge franskmannen at han gjerne tar straffespark, da han trives med ansvaret.

Steven Gerrard, Liverpools faste straffeeksekutør, ble hvilt i går kveld. Dermed tok unge N'Gog ansvar da Liverpool ble tildelt straffespark tidlig i annen omgang, og satte lærkula sikkert i mål, noe som ga Liverpool føringen 2-1.

- Jeg syntes det var artig å ta straffesparket. Jeg har ingen problemer med å ta et slikt ansvar. Jeg har tatt straffespark tidligere i karrieren også. Det var en god følelse å ta mitt første for Liverpool, sier de rødes nummer 24 til klubbens offisielle nettside.

- Før kampen spurte manageren om hvem som ønsket å ta straffespark om vi skulle få det. Jeg sa at jeg gjerne kunne gjøre det.

N'Gog står nå bokført med fem mål på like mange kamper i årets Europa League. Totalt har franskmannen gjort seks mål på sju kamper for Liverpool denne sesongen.

- Det er alltid kjekt å score mål når du er spiss, og jeg fryder meg over å ha gjort to i denne kampen og dermed hjulpet laget. Det var en god kamp av oss, og vi er fornøyd med å ha fått en god start på gruppespillet.

Men nå begynner N'Gog og de andre Liverpool-spillerne å fokusere på søndagens storkamp på Old Trafford. Gårsdagens tomålsccorer ser ingen grunn til at man ikke skal klare å få med seg poeng hjem til Merseyside.

- Vi vet dette vil bli en tøff kamp, men vi reiser dit med tro på oss selv. Manchester United er sterke på hjemmebane, men vi kan likevel klare å få et godt resultat. Vi har Joe Cole tilbake fra suspensjon, og han kan utgjøre en forskjell for oss.