- Jeg må beholde troen

Dani Pacheco sier at han hater tanken på å måtte flytte fra Liverpool uten å ha hatt suksess, og å få spille regelmessig på førstelaget til de røde.

- Jeg skrev kontrakt med Liverpool fordi de må ha sett noe ved meg som de likte, sier Pacheco til LFC Weekly.
Roy Hodgson bekrefter at Gerrard og Agger vurderes som kampklare etter skadeopphold. Spearing er snart tilbake i full trening og Carragher er foran skjema.
– Det er folk som ser på Barcelona og det spanske landslaget, og ser bare unge og tekniske spillere. De spør meg om hvorfor jeg valgte å komme til England, hvor det er vanskeligere å hevde seg fysisk. Liverpool vil imidlertid ikke ha hentet meg hvis de ikke trodde jeg kunne tilpasse meg Premier League.

- Jeg må derfor være sterk og beholde troen. Du kan hente positive ting fra legender som Stevie, Fernando og Carra, men jeg vil alltid prøve å være meg selv. Jeg ønsker å gjøre det på min måte.

- Liverpool brukte mye tid og krefter på å hente meg hit, og de har alltid behandlet meg godt. Jeg er stolt og glad over å representere denne klubben. Det er en av de største klubbene i verden og jeg ville hate og måte forlate den uten å få spille regelmessig, uten å ha opplevd suksess.

- Det gjenstod bare et år av min tidligere kontrakt og det var naturlig for meg å tenke “ønsker klubben å beholde meg?” Nå som jeg har skrevet under på en ny avtale gir det meg sikkerhet. Jeg vet at jeg har en langsiktig fremtid i klubben, og de har gjort det klart for meg at dersom jeg arbeider hardt på treningsfeltet og fortsetter min utvikling, da vil jeg få en sjanse. Siden er det opp til meg selv å spille bra og beholde plassen på laget. Ingen andre enn meg selv kan gjøre noe med det.

- Jeg skulle gjerne hatt mer spilletid, men jeg er fortsatt bare 19 år. Tålmodighet er viktig. Når du er i en av de største klubbene i verden, er det ingen som kommer lett inn på laget.