- Jeg måtte heve kvaliteten på spillet mitt

Paul Konchesky synes overgangen fra Fulham til Liverpool har vært stor, og innrømmer overfor Liverpool Echo at han har blitt tvunget til å heve kvaliteten på spillet sitt etter at han flyttet til Merseyside.

29-åringen fra Essex føler at overgangen fra spill for klubber som Charlton, West Ham og Fulham til spill for Liverpool har vært stor.

- Jeg har sett en helt annen side ved fotballtilværelsen her oppe, og jeg har blitt tvunget til å heve spillet mitt. Dette er Liverpool, den største og beste klubben jeg har spilt for i min karriere, uttaler venstrebacken.

- I London blir du ikke lagt merke til, men Liverpool er en mindre by, og oppmerksomheten rundt dine prestasjoner blir mye større. Reiser du inn til sentrum, blir du møtt av fanatiske fotballfolk. Du møter supportere som står last og brast med klubben. Det gjør deg enda mer bestemt på å gjøre det bra for dem. Selv om resultatene ikke har vært gode, fortsetter de å oppmuntre deg, sier Konchesky videre.

- Jeg har brukt litt tid på å finne meg til rette i Liverpool, og det hjalp ikke akkurat på at jeg pådro meg en hamstringskade tidlig i sesongen. Ei heller at laget fikk en rekke med dårlige resultater i min første tid her.

- Men med de spillerne jeg har rundt meg, vet jeg at dette vil gå bedre og bedre. Jeg ser nå frem til å hjelpe laget resten av sesongen.