- Jeg ønsker å bli

Javier Mascherano innrømmer at han er lykkelig i Liverpool. Han er for tiden i kontraktforhandlinger med klubben, og håper snart å kunne skrive under på en ny avtale.

Rafael Benítez avslørte tidligere i uken at samtaler mellom Liverpool og Javier Mascheranos rådgivere var underveis, og at partene kommer stadig nærmere hverandre. Mascherano opplyser at han trolig snart skriver under på en ny kontrakt.
- Klubben snakker med mine agenter. Jeg liker ikke å være involvert i kontraktsmøter, så jeg overlater det til mine agenter og folk i klubben, forteller Javier Mascherano til Liverpoolfc.tv.

- Liverpool vet at jeg ønsker å bli værende. Jeg tror ikke at det vil bli vanskelig å komme frem til en avtale. Vi får se hva som skjer de neste ukene.

Det har versert rykter i media om at Mascherano kunne være på vei til en utenlandsk klubb, men selv mener han at fremtiden hans ligger på Anfield.
- Jeg har aldri sagt at jeg ikke var lykkelig i Liverpool. Det var det pressen som sa. Jeg er lykkelig her, og den eneste måten som jeg kan vise det er ved å prestere på banen.

- Jeg forsøker hele tiden å gjøre alt jeg kan for å hjelpe mine lagkamerater og manageren. Noen ganger kan jeg gjøre det bra, andre ganger ikke. Jeg forsøker alltid å gi 100 prosent på trening og i kamper.