- Jeg ønsker å bli solgt

Hvis han ikke allerede hadde brent nok broer, gjør Albert Riera det nå enda klarere at han ikke har noen fremtid i Liverpool.

Albert Riera beseglet i realiteten sin egen skjebne da han et stykke ut i siste sesong bl.a. hevdet overfor en spansk radiostasjon at ”Liverpool var et synkende skip” og også at manager Rafael Benitez ikke snakket med sine spillere.

Venstrevingen spilte ikke mer for de røde i 2009/10, men lykkes heller ikke å få en avtale med en russisk klubb slik man prøvde med det transfervinduet som gjaldt på de breddegrader.

Med en høy lønn og med plakaten ”til salgs” omtrent festet i panna, kan det bli vanskelig å få en fair pris for Riera. Nye uttalelser fra spilleren bare understreker imidlertid at han har spilt sin siste kamp for LFC.

- Jeg ønsker å gå, sier Liverpools nr. 11 i et intervju.

- Engelske klubber drives annerledes enn i Spania. I England har du en manager, og styret i klubben har ikke gjort noe for meg. Klubben har ikke kjempet for meg, med hentydning mot den isfronten som har vært mellom Riera selv og Rafael Benitez.

- Jeg liker ikke å krangle med noen, men hvis ikke klubben ønsker å kjempe for deg, da betyr det at de ikke vil ha deg. Jeg vil ikke være et sted hvor jeg ikke er ønsket.

- Jeg spilte ikke under de to siste månedene og nå er mitt mål å komme til en klubb hvor jeg føler meg verdsatt og hvor jeg kan vinne trofeer.

- Jeg tenker ikke på pengene eller hvilket land det måtte dreie seg om.