- Jeg skal imponere den nye manageren

Martin Skrtel er fast bestemt på å spille seg til en fast plass i Liverpools midtforsvar under Rafael Benitez sin etterfølger. Slovaken regner med å være tilbake i trening i løpet av 3-4 dager, etter ankelskaden han pådro seg i helgen.

Martin Skrtel ønsker Rafael Benitez lykke til videre i managerkarrieren, men insisterer samtidig på at hans fremtid fortsatt vil være i Liverpool FC.

- Rafa var personen som hadde tro på meg. Det var han som hentet meg til Liverpool. Jeg kan bare takke ham for det, og ønske ham alt godt uansett hvilken klubb han ender opp i, sier Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Personlig vil jeg nå trene hardt for å vise den nye manageren mine kvaliteter. Målet er å sørge for at jeg blir fast inventar på Liverpools lag neste sesong, legger han til.

Skrtel pådro seg som kjent en ankelskade i Slovakias privatlandskamp mot Costa Rica på lørdag, men er på bedringens vei.

- Det dreier seg bare om en forstuet ankel. Jeg tipper jeg er tilbake i full trening i løpet av 3-4 dager. Det er ingen alvorlig skade, uttaler midtstopperen.

- Ankelen er fortsatt veldig hoven, og skaden krever behandling i mer enn de tre dagene som tidligere ble stipulert, uttaler Slovakias fysioterapeut, Ladislav Pavlovic, til nyhetsbyrået SITA.

- Martin er en fighter, og han bli klar til den første kampen i VM, mot New Zealand, legger han til.