- Jeg tror dette er hva fansen ønsker

Roy Hodgson tror at Liverpools supportere vil ønske en ny organisasjonsmodell velkommen etter Hicks og Gilletts vanstyre av klubben.

- Jeg er vant til å måtte stå til ansvar for mine handlinger. Jeg er ikke vant til å be om penger fra eierne, og samtidig forlange å få bruke dem akkurat som jeg selv vil. Det er ikke slik jeg har arbeidet tidligere heller, sier Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Fordelen med ansettelsen av Damien Comolli er at jeg som manager kan bruke alle mine krefter på det som er viktig, fotballaget vårt, legger han til.

- En annen fordel er at Comolli kan være en viktig bro mellom den sportslige staben og eierne. En som kan fortelle dem hva som må gjøres i forhold til spillerrekruttering spesielt, men også hva som kreves når det gjelder driften av akademiet.

- Man er ute etter å skape konflikter når man spekulerer i scenarioer der Comolli sier at det må være X, og jeg svarer at det må være Y. Jeg tror ikke det vil skje, for vi er begge intelligente nok til å skjønne at ingenting er svart eller hvitt.

- Jeg tror fansen ønsker de nye eierne velkomne, og jeg tror de ønsker den nye strukturen velkommen. Jeg tror ikke de likte strukturen under Gillett og Hicks, der eierne var nesten helt fraværende, og hvor de dro i hver sin retning. De motarbeidet nesten hverandre, og daglig leder tok parti med den ene, mens manageren tok parti med den andre.

- Spør fansen om de ønsker en amerikansk organisasjonsmodell, der man samtidig virkelig vet hva fotball handler om. Hvor man har en manager og en sportsdirektør, og hvor man ansetter de riktige folkene til å ta klubben i riktig retning og gjøre den til en storklubb igjen. Jeg er ganske sikker på at alle sammen vil takke ja til det.