- Jeg vil vinne noe med Liverpool

Javier Mascherano er desperat etter å vinne sølvtøy med Liverpool FC. Siste sjanse til det denne sesongen, er Europa League. Han gjentar at han ønsker å skrive ny kontrakt med de røde.

- Jeg ønsker ikke å forlate Liverpool uten å ha vunnet noe, sier argentineren til Liverpool Daily Post.

- Klarer jeg ikke å vinne noe med Liverpool, vil jeg føle at jeg har mislykkes. Jeg tenker ofte på hvordan jeg vil se tilbake på min karriere etter at jeg har lagt opp, legger han til.

- Jeg snakker ofte med lagkameratene mine om dette, og vi forstår alle hvor viktig det er for å klubben og byen at vi gir noe tilbake. Liverpools fans og folk i Liverpool har kjempet hele livet for denne klubben, og det er noe som inspirerer meg når jeg går ut på banen, sier midtbanespilleren.

- Jeg håper å kunne se tilbake på en lang karriere i Liverpool, der jeg har vunnet masse medaljer og trofeer.

- Jeg vet det har vært en vanskelig sesong, men alle de rutinerte spillerne i garderoben tror fortsatt vi kan vinne trofeer med denne klubben og gjøre supporterne stolte, dersom vi klarer å beholde våre beste spillere og samtidig gjør 2-3 viktige spillerkjøp.

Mascherano har fortsatt ikke skrevet under noen ny kontrakt med Liverpool.

- Liverpool-ledelsen vet jeg ønsker å bli i klubben, kommenterer han.

- Jeg ville være virkelig stolt om jeg kunne tilbringe 6-7 år til i Liverpool. Det er ikke mange andre klubber i verden som kan vise til den den historien og de supporterne som Liverpool har. Det er jeg veldig klar over.