- Klassespillerne må stå fram

Rafael Benitez oppfordrer Fernando Torres og andre nøkkelspillere til å ta ansvar når det ikke går bra. Manageren sier at superspissen vet at han må ha mer fokus fremover.

- Noen ganger når du snakker om store navn, spillere av toppklasse, da forventer du noe fra dem når laget ikke gjør det så bra, sier Rafael Benitez til Sky Sports. - Du forventer at de skal si: "Det er greit, følg meg".

Uttalelsene kom etter ledende spørsmål om at Torres sliter med sitt temperament og at en unggutt som Emiliano Insua har hatt problemer på venstrebacken i det siste. På sine sju siste kamper har Fernando Torres scoret seks mål, hvorav fem på tre kamper forrige uke, men også fått fem gule kort. 26-åringen har vist en irritasjon og kjeftbruk som en ikke er vant med fra den kanten.

- Vi hadde en samtale med Fernando og resten av laget. Det er noe vi forventer fra Torres og han var virkelig bra forleden dag.

- Fernando vet at han må fokusere litt mer. Vi snakket om dette i pausen (mot Man Utd), slik at det er noe som vil bli bedre for ham og bedre for laget.

- Han vil score flere mål hvis han bare konsentrerer seg om fotballen.

- Alle angripere, spesielt de aller beste, blir markert litt tettere enn andre. Det er ikke lett å håndtere i hver eneste kamp. Folk forstår ikke alltid hva som skjer når du er spiller og du kjemper ute på banen.

- Dette er ikke en situasjon hvor du bare kan peke på en, forklarer Rafa når han blir spurt om Insua.

- Det er laget som må håndtere situasjonen sammen. Vi må dele på ansvaret.